Étterem

Éttermünk közvetlenül a Tisza-tavat körülölelő töltés lábánál fekszik, az Abádi kikötő szomszédságában. Így éttermünket könnyedén megközelíthetik autóval, hajóval, és a töltés tetején húzódó kerékpárúton keresztül biciklivel is. Éttermünk egy akár 120 fő befogadására alkalmas létesítmény, mely a nevéből fakadóan elsősorban halas ételkülönlegességekkel várja kedves vendégeit. Szeretnénk mindenkivel megismertetni a Tisza és a Tisza-tó által kínált, finomabbnál finomabb csemegéket. Természetesen a halételeken kívül is bőséges választékot találhatnak vendégeink az étlapunkon.

Akár egy meghitt vacsorát szeretne elkölteni vagy egy családi ebédet, esetleg barátaival megkóstolni a méltán híres halászlevünket, vagy a tó körbekerékpározása közben bedobni valami könnyű falatot, netán egy kis hűsítő italra vágyik, mi szeretettel várjuk. Nyáron a klimatizált étterem, vagy a teraszunk napernyője nyújtotta árnyék adhat plusz felfrissülést. Télen pedig a forró ételeink/italaink és vendégszeretetünk tölti el melegséggel a hozzánk betérőket.

Étlap:

Feltöltés alatt!

Nyitva tartás:

Nyári időszakban (május 1-szeptember 30.) hétfő-vasárnap 11:00-22:00

Téli időszakban (október 1-április 30.) hétfő-vasárnap 12:00-21:00

Rendezvények:

Éttermünkben vállaljuk családi rendezvények (születésnapok, névnapok, keresztelők, ballagási ünnepek, eljegyzések, lakodalmak), valamint céges rendezvények (meetingek, előadások, konferenciák, bulik) lebonyolítását. Ajánlatainkért keressen minket bizalommal!

Telefon: +36-70/770-0262

E-mail: info@aquariumtiszato.hu